Er valt veel te vertellen over GlowVision en waarom wij hierin geloven. Lees dit en nog veel meer in onze blog!

Uncategorized

GlowVision is een systeem?!

GlowVision is een concept op basis van fotoluminescentie of anders gezegd het langdurig nagloeien van groen-geel licht. Met als doel de hoeveelheid groen-geel licht en de tijd van het nagloeien te verhogen hebben wij een systeem ontwikkeld voor wegmarkeringen zoals zebrapaden en strepen. Het systeem bestaat uit: Basislaag De basislaag bestaat uit een witte 2K-wegencoating…

Wilt u meer weten over de GlowVision projecten?
Burtec Nieuwegein
Het innovatieve bedrijf Burtec had de wens om de parkeervakken duidelijker zichtbaar te maken. Burtec stond open voor de innovatie GlowVision. In de bedrijfshal van Burtec is belijning aangelegd met GlowVision als vluchtwegmarkering.
Perfetti Breda
Perfetti had een probleem met de zichtbaarheid van de voetgangersoversteekplaats voor medewerkers en het passerende vrachtverkeer. Als oplossing is een GlowVision strooicoating aangebracht. Deze coating zorgt zowel voor stroefheid, reflectie van licht en bezit de eigenschap van langdurig nagloeien.
GINNEKENWEG BREDA
In opdracht van de gemeente Breda heeft GlowVision een zebrapad uitgerust met GlowVision. Er waren zorgen over de slechte zichtbaarheid van het zebrapad voor de kinderen van de nabije basisschool. Ook is er sprake van een onoverzichtelijke verkeerssituatie.